Skip to main content

Gratis webinar: samenwerken op afstand, meld je nu aan


Deel het artikel
Geschreven door Lianne van Deurzen op 10 nov, 2020

Donderdag 10 december 16.30- 17.30 uur laten wij je ervaren en leren hoe jij bij jezelf en je collega’s kan zien en voelen waar jouw samenwerkingsbehoeftes liggen.

Online verbinding hebben is, laten we het voorzichtig formuleren, een uitdaging. Het beeldscherm nodigt vooral uit tot het volgen van vrij strakke agenda’s gericht op de inhoud en de kadering van doelstellingen en besluitvorming.

Daar is op zich niets mis mee. Zeker als je van die zakelijkheid houdt. Het resultaat is echter niet alleen afhankelijk van inhoudelijke afstemming. De relatie, de mate waarin we ons met elkaar verbonden VOELEN is een doorslag gevende succes factor en een belangrijke bron van motivatie.

Ontbreekt dit dan werkt dat door in de betrokkenheid die je ervaart en dus je motivatie. We gaan steeds meer in ons hoofd zitten, dat wordt steeds vermoeiender en is een gevaar voor onze vitaliteit en gezondheid.

Dus hoe organiseren online die verbondenheid en vitaliteit met elkaar?

Laat je verrassen welke rol de non-verbale communicatie van jezelf en de ander daarin speelt en laat je wijzer maken hoe die de wegwijzers zijn om in verbinding met zowel jezelf als met anderen te blijven.

Als relatie van Haptonoom Tilburg / Van Deurzen Advies kan jij gratis deelnemen aan het webinar samenwerken op afstand, dat wij samen met de andere leden van Connectas organiseren op 18 november om 11:00. Als je je hebt aangemeld ontvang je uiterlijk op de dag zelf een email met meer informatie hoe deel te nemen.

Meld je gratis aan

Over Lianne van Deurzen

Lianne van Deurzen is Haptotherapeut bij Haptonoom Tilburg. In haar praktijk begeleidt zij mensen en partners die vastlopen. Met veel rust en respect en op een concreet waarneembare en voelbare manier. Zij geeft de cliënt inzicht in eigen patronen. Laat ze ontdekken dat er er meer manieren zijn in het omgaan met gevoelens, emoties, prikkels en contact. 

In haar blogs neemt ze je mee in haar werk en schrijft ze over zaken die haar opvallen of verwonderen. Groot en klein. Tevens werkt ze als bedrijfscoach bij Van Deurzen Advies en Ontwikkeling