Skip to main content

Haptotherapie op social media


Deel het artikel
Geschreven door Lianne van Deurzen op 1 mrt, 2021

Instagram, facebook, clubhouse, en meer. Op social media zijn steeds meer haptotherapeuten actief met blogs, vlogs en webinairs waarin je direct mee kunt doen en meepraten.

Beluister bijvoorbeeld de podcast van Nicky de Troije of bekijk op instagram haar verhalen over angst of (seksueel) trauma. Collega Margreet Tienstra biedt op haar instagram oefeningen voor, een frisse kijk op en voorbeelden over het onderwerp grenzen, aanraken en gedragsverandering.

Masterclass haptotherapie

Op facebook en instagram vind je het ‘haptotherapie forum’. Hier zijn tijdens de lockdown livestreams gemaakt die je live kon volgen en vragen stellen.

Deze streams zijn nog altijd te bekijken op haptotherapie forum masterclasses

Nieuw boek: onderbroken

Er is een nieuw boek verschenen van haptotherapeut en coach Jozien Wijnakker. Het boek leest ‘als een roman’.

Dit boek kan je helpen en ondersteunen gedurende de behandeling. Maar ook als je niet in behandeling bent kan het een manier zijn om even stil te staan bij het voelen.

Over Lianne van Deurzen

Lianne van Deurzen is Haptotherapeut bij Haptonoom Tilburg. In haar praktijk begeleidt zij mensen en partners die vastlopen. Met veel rust en respect en op een concreet waarneembare en voelbare manier. Zij geeft de cliënt inzicht in eigen patronen. Laat ze ontdekken dat er er meer manieren zijn in het omgaan met gevoelens, emoties, prikkels en contact. 

In haar blogs neemt ze je mee in haar werk en schrijft ze over zaken die haar opvallen of verwonderen. Groot en klein. Tevens werkt ze als bedrijfscoach bij Van Deurzen Advies en Ontwikkeling