Skip to main content

Recensies

“Dankzij jou ben ik beter in staat signalen van mijn lichaam op te pikken en begrijp ik beter hoe deze signalen samenhangen met mijn gedachten en mijn omgeving. Hierdoor ben ik in staat sneller actie te ondernemen, of juist dingen een plaats te geven als ik merk dat mijn lichaam ‘in de stress’ schiet. Ik ga nieuwe uitdagingen of lastige situaties nu met meer zelfvertrouwen en plezier tegemoet.

De sessies bij jou waren altijd prettig, persoonlijk en vertrouwd. Jouw observaties waren vlijmscherp en ‘raak’, maar nooit oordelend. Hierdoor kon je me altijd een eerlijke en herkenbare spiegel voorhouden die me bewust maakte van mijn eigen houding, spanningen en gevoelens. Dit stelde mij in staat aan de slag te gaan met de onderliggende oorzaken van deze spanningen. De aandacht verschoof geleidelijk van het fysieke, in contact komen met mezelf, naar andere facetten die in mijn vraagstuk een rol speelden: mentale opvattingen en meer concrete vraagstukken rondom mijn carrière.

Ik was verrast hoe jij van al deze markten thuis bleek te zijn en steeds kon meebewegen met het proces dat ik in deze periode doorliep. Dat is niet alleen een vak, maar ook een kunst. Mooi om te zien hoe jij deze zo goed beheerst en dank je wel voor je hulp!”

Man 35 jaar