Skip to main content

Recensies

“Toen ik voor het eerst bij Lianne kwam, kon ik de stoel waarop ik zat, niet voelen. Ik was zo onthecht van mijn emoties en gevoelens, dat zelfs het voelen van de rugleuning en zitting werd buitengesloten. Ik zat in een burn out, was mezelf onderweg ergens verloren, en mijn hoofd en gevoel konden niet meer samenwerken. Door oefeningen, gesprekken, contact maken, is dit langzaam veranderd. Ik heb opnieuw een connectie leren maken met mijn lichaam, mijn gevoel (zowel fysiek als emotioneel). Dit zorgt er voor dat ik beter voor mezelf kan zorgen, omdat ik veel sneller opmerk wat een situatie met me doet en hoe het met me gaat. Als het nodig is, kan ik er op handelen, maar ik kan het nu ook gewoon laten zijn. Ook voel ik de leuke dingen duidelijker, ik kan er intenser van genieten en dat langer vasthouden. Daarnaast hebben we mijn gedrag onder de loep genomen en heb ik geleerd dat ik niet altijd in de hoogste versnelling hoef te staan. Het is soms beter voor mij om even terug te schakelen en een wat lager tempo aan te houden. Lianne heeft me geleerd dat meebewegen niet hoeft te betekenen dat je geen ruimte voor jezelf houdt.”

Vrouw, 34 jaar