Recensies

Vrouw 39 jaar

19 oktober 2020
‘ik besef dat ik door duidelijkheid te geven, zelf bepaal hoe een situatie verloopt”.

Vrouw 36 jaar

5 oktober 2020

Met dank aan Lianne heb ik steeds meer geleerd om vanuit mijn gevoel te leven en hierop te vertrouwen. Te herkennen op moment dat ik bepaalde spanning voelde, te onderzoeken waar het vandaan kwam. Heb geleerd hoe het los te kunnen laten. Ik kon volledig mezelf zijn bij haar, ze luisterde en gaf me het vertrouwen in mezelf terug wat ik even kwijt was.

Lianne, mega bedankt!

Vrouw 54 jaar

2 oktober 2020

Toen ik bij Lianne kwam, was ik er inmiddels achter dat alleen praten niet de oplossing zou zijn. Dus was haptonomie wellicht iets voor mij. Een vriendin raadde het me aan. ‘De eerste afspraak was vooral veel praten. Maar daarna heb je me letterlijk laten voelen wat zakken is. Iets wat zeker in het begin redelijk ongemakkelijk was voor mij. Maar ik ben doorgegaan. Het heeft me gebracht dat ik tegenwoordig veel meer voel en dat ik weer vertrouw op mijn gevoel. In 2019 had ik zelfs even vlinders in mijn buik. Dat was snel over en nog steeds iets wat ik niet echt durf toe te laten. Maar ik heb het wel weer gevoeld en ik weet dat het er is. ‘

Meisje 17 jaar

30 mei 2020

“Lianne heeft mij geleerd om de spanningen in mijn lichaam te herkennen en los te laten. Voorheen zat ik veel te veel in mijn hoofd, maar na de sessies met Lianne heb ik geleerd om meer te genieten van de wereld om mij heen. Ik kan nu mijn stress op een lager pitje zetten, wat mijn hoofd en lichaam rust geeft. Al met al hebben de sessies mij ontzettend veel geholpen.”

Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp, ik heb er ontzettend veel aan gehad!

Vrouw, 26 jaar

22 mei 2020
Wat ik als heel prettig heb ervaren bij Lianne en haptonomie is het maatwerk. Het gaat om voelen wat er vanbinnen speelt, met oefeningen maar ook met aanraken en gesprekken. Lianne werkt op grond van gelijkwaardigheid en dit maakt veel ruimte vrij om eerlijk te zijn en echt contact aan te gaan.

Vrouw, 52 jaar

13 maart 2020

Ik heb de sessies met Lianne prettig ervaren. Haar persoonlijkheid zorgde ervoor dat ik mezelf snel op mijn gemak voelde en me hierdoor open kon stellen. De gesprekken waren vooral heel positief. Ik heb veel kunnen ventileren en door Lianne mezelf wat beter leren kennen.

Door te kunnen praten over wat mij dwars zat, maakt dat ik nu minder lichamelijke klachten(hartkloppingen) ervaar. Waar ik tijdens onze sessies wel moeite mee heb gehad is het “voelen”. Ik vond het lastig om het gevoelen en de verschillende gevoelens goed te beschrijven. Dit was vooral bij de oefeningen die op de grond plaats vonden. Bij de behandeling op de bank vond ik dat makkelijker.

Vrouw, 25 jaar

1 januari 2020
Wat ik vooral heb geleerd in de sessies die ik bij je heb gehad, is het lokaliseren van mijn gevoel in mijn lichaam. Daarnaast heb ik meer vertrouwen gekregen in dit gevoel. Ik merk dat ik me nu bijvoorbeeld meer laat sturen door wat ik in mijn lichaam voel. Voorheen was ik wel eens bezig met ongemakkelijke gevoelens in mijn lichaam weg te ademen oid. Een ding dat ik ook geleerd heb is om het gevoel er te laten zijn en het te omarmen. Ik pas dit nu ook toe in meditaties. Verder vind ik je een prettig persoon om bij te zijn. Je oordeelt niet, blijft professioneel en toch heel hartelijk. Je straalt veel rust en zelfvertrouwen uit.

Man, 28 jaar

1 december 2019
De fijne sessies bij Lianne hebben mij opgeleverd dat ik bewuster ven van de signalen die mijn lichaam geeft. Hierdoor besef ik beter wat er aan de hand is (kromme rug en hoge schouders kan stress betekenen). Ik kan het ook omdraaien en een rechte en open houding aannemen wanneer ik bijvoorbeeld moet presenteren. Ik snap beter hoe ik werk / hoe ik in elkaar zit. Vrijheid is voor mij belangrijk en muziek maken is essentieel.

Vrouw, 34 jaar

1 november 2019
“Toen ik voor het eerst bij Lianne kwam, kon ik de stoel waarop ik zat, niet voelen. Ik was zo onthecht van mijn emoties en gevoelens, dat zelfs het voelen van de rugleuning en zitting werd buitengesloten. Ik zat in een burn out, was mezelf onderweg ergens verloren, en mijn hoofd en gevoel konden niet meer samenwerken. Door oefeningen, gesprekken, contact maken, is dit langzaam veranderd. Ik heb opnieuw een connectie leren maken met mijn lichaam, mijn gevoel (zowel fysiek als emotioneel). Dit zorgt er voor dat ik beter voor mezelf kan zorgen, omdat ik veel sneller opmerk wat een situatie met me doet en hoe het met me gaat. Als het nodig is, kan ik er op handelen, maar ik kan het nu ook gewoon laten zijn. Ook voel ik de leuke dingen duidelijker, ik kan er intenser van genieten en dat langer vasthouden. Daarnaast hebben we mijn gedrag onder de loep genomen en heb ik geleerd dat ik niet altijd in de hoogste versnelling hoef te staan. Het is soms beter voor mij om even terug te schakelen en een wat lager tempo aan te houden. Lianne heeft me geleerd dat meebewegen niet hoeft te betekenen dat je geen ruimte voor jezelf houdt.”

Vrouw, 63 jaar

1 augustus 2019
“Ik ben een ander, beter mens geworden door de gesprekken met Lianne. De oefeningen, handvatten en duidingen maakte dat ik kon beginnen met veranderen van steeds handelen en denken vanuit mijn hoofd naar handelen vanuit mijn gevoel.”

Van Deurzen Advies en Ontwikkeling

Westerpark 151
5042 MK Tilburg
T: 06-14679141
E: lianne@haptonoomtilburg.nl
KvK: 52020223

Praktijkadres

Ringbaan Oost 443
5017 AA Tilburg

Registratienummer VVH 742A
AGB-code zorgverlener 90101830
AGB-code praktijk 90061343