Skip to main content

Recensies

Man 35 jaar

4 februari 2021

“Dankzij jou ben ik beter in staat signalen van mijn lichaam op te pikken en begrijp ik beter hoe deze signalen samenhangen met mijn gedachten en mijn omgeving. Hierdoor ben ik in staat sneller actie te ondernemen, of juist dingen een plaats te geven als ik merk dat mijn lichaam ‘in de stress’ schiet. Ik ga nieuwe uitdagingen of lastige situaties nu met meer zelfvertrouwen en plezier tegemoet.

De sessies bij jou waren altijd prettig, persoonlijk en vertrouwd. Jouw observaties waren vlijmscherp en ‘raak’, maar nooit oordelend. Hierdoor kon je me altijd een eerlijke en herkenbare spiegel voorhouden die me bewust maakte van mijn eigen houding, spanningen en gevoelens. Dit stelde mij in staat aan de slag te gaan met de onderliggende oorzaken van deze spanningen. De aandacht verschoof geleidelijk van het fysieke, in contact komen met mezelf, naar andere facetten die in mijn vraagstuk een rol speelden: mentale opvattingen en meer concrete vraagstukken rondom mijn carrière.

Ik was verrast hoe jij van al deze markten thuis bleek te zijn en steeds kon meebewegen met het proces dat ik in deze periode doorliep. Dat is niet alleen een vak, maar ook een kunst. Mooi om te zien hoe jij deze zo goed beheerst en dank je wel voor je hulp!”

Vrouw 23 jaar

20 november 2020

Ik heb in de sessies van Lianne geleerd beter naar mezelf te luisteren. Ik leefde al lange tijd heel erg in mijn hoofd, waar het altijd ontzettend druk was. Lianne leerde mij om niet alleen naar de stem in mijn hoofd te luisteren, maar ook naar de rest van mijn lichaam. Je lichaam geeft eigenlijk heel letterlijk aan hoe het met je gaat en daar ben ik me nooit bewust van geweest. Door meer aandacht te schenken aan mijn eigen lichaam en gevoelens voel ik mij nu veel zelfverzekerder. Ik sta sterker in mijn schoenen en daar ben ik heel blij mee. 

Vrouw 39 jaar

19 oktober 2020
‘ik besef dat ik door duidelijkheid te geven, zelf bepaal hoe een situatie verloopt”.

Vrouw 36 jaar

5 oktober 2020

Met dank aan Lianne heb ik steeds meer geleerd om vanuit mijn gevoel te leven en hierop te vertrouwen. Te herkennen op moment dat ik bepaalde spanning voelde, te onderzoeken waar het vandaan kwam. Heb geleerd hoe het los te kunnen laten. Ik kon volledig mezelf zijn bij haar, ze luisterde en gaf me het vertrouwen in mezelf terug wat ik even kwijt was.

Lianne, mega bedankt!

Vrouw 54 jaar

2 oktober 2020

Toen ik bij Lianne kwam, was ik er inmiddels achter dat alleen praten niet de oplossing zou zijn. Dus was haptonomie wellicht iets voor mij. Een vriendin raadde het me aan. ‘De eerste afspraak was vooral veel praten. Maar daarna heb je me letterlijk laten voelen wat zakken is. Iets wat zeker in het begin redelijk ongemakkelijk was voor mij. Maar ik ben doorgegaan. Het heeft me gebracht dat ik tegenwoordig veel meer voel en dat ik weer vertrouw op mijn gevoel. In 2019 had ik zelfs even vlinders in mijn buik. Dat was snel over en nog steeds iets wat ik niet echt durf toe te laten. Maar ik heb het wel weer gevoeld en ik weet dat het er is. ‘

Meisje 17 jaar

30 mei 2020

“Lianne heeft mij geleerd om de spanningen in mijn lichaam te herkennen en los te laten. Voorheen zat ik veel te veel in mijn hoofd, maar na de sessies met Lianne heb ik geleerd om meer te genieten van de wereld om mij heen. Ik kan nu mijn stress op een lager pitje zetten, wat mijn hoofd en lichaam rust geeft. Al met al hebben de sessies mij ontzettend veel geholpen.”

Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp, ik heb er ontzettend veel aan gehad!

Vrouw, 26 jaar

22 mei 2020
Wat ik als heel prettig heb ervaren bij Lianne en haptonomie is het maatwerk. Het gaat om voelen wat er vanbinnen speelt, met oefeningen maar ook met aanraken en gesprekken. Lianne werkt op grond van gelijkwaardigheid en dit maakt veel ruimte vrij om eerlijk te zijn en echt contact aan te gaan.

Vrouw, 52 jaar

13 maart 2020

Ik heb de sessies met Lianne prettig ervaren. Haar persoonlijkheid zorgde ervoor dat ik mezelf snel op mijn gemak voelde en me hierdoor open kon stellen. De gesprekken waren vooral heel positief. Ik heb veel kunnen ventileren en door Lianne mezelf wat beter leren kennen.

Door te kunnen praten over wat mij dwars zat, maakt dat ik nu minder lichamelijke klachten(hartkloppingen) ervaar. Waar ik tijdens onze sessies wel moeite mee heb gehad is het “voelen”. Ik vond het lastig om het gevoelen en de verschillende gevoelens goed te beschrijven. Dit was vooral bij de oefeningen die op de grond plaats vonden. Bij de behandeling op de bank vond ik dat makkelijker.

Vrouw, 25 jaar

1 januari 2020
Wat ik vooral heb geleerd in de sessies die ik bij je heb gehad, is het lokaliseren van mijn gevoel in mijn lichaam. Daarnaast heb ik meer vertrouwen gekregen in dit gevoel. Ik merk dat ik me nu bijvoorbeeld meer laat sturen door wat ik in mijn lichaam voel.Voorheen was ik wel eens bezig met ongemakkelijke gevoelens in mijn lichaam weg te ademen oid. Een ding dat ik ook geleerd heb is om het gevoel er te laten zijn en het te omarmen. Ik pas dit nu ook toe in meditaties.Verder vind ik je een prettig persoon om bij te zijn. Je oordeelt niet, blijft professioneel en toch heel hartelijk. Je straalt veel rust en zelfvertrouwen uit.

Man, 28 jaar

1 december 2019
De fijne sessies bij Lianne hebben mij opgeleverd dat ik bewuster ven van de signalen die mijn lichaam geeft. Hierdoor besef ik beter wat er aan de hand is (kromme rug en hoge schouders kan stress betekenen). Ik kan het ook omdraaien en een rechte en open houding aannemen wanneer ik bijvoorbeeld moet presenteren. Ik snap beter hoe ik werk / hoe ik in elkaar zit. Vrijheid is voor mij belangrijk en muziek maken is essentieel.