Skip to main content

Relatiebegeleiding

Krijg samen verstand van jouw gedrag en de invloed daarvan op de ander.

Wat maakt dat jij en je partner toch steeds weer in (intern) conflict komen? Wil je kijken wat jij doet waarop die ander reageert?

Of willen jullie juist weten waarom het goed gaat en de kwaliteit van de relatie verder verhogen?

Dit zit m niet in de inhoud van jullie gesprek maar we kijken naar de gevoelsmatige onderlaag. We geven daar woorden en expressie aan, ook op een non-verbale manier. Met oefeningen samen.

In de therapie wordt gewerkt aan het verkrijgen van meer inzicht en het ontstaan van meer gevoel voor belangrijke thema’s die in relaties spelen zoals afstand en nabijheid, vrijheid, afhankelijkheid, vertrouwen, en intimiteit.

Het is van belang dat ieder zichzelf kan zijn in een relatie. Het gaat er niet om wie gelijk heeft of schuldig Het is van belang dat er weer een basis van wederzijds respect en vertrouwen ontstaat. De haptotherapeut begeleidt jullie in dit proces om weer naar elkaar toe te groeien.

Verandering

Het gaat er niet alleen om de patronen zichtbaar te krijgen, maar ook om deze voelbaar en tastbaar te maken en mogelijkheden tot verandering aan te reiken. Deze ervaring moet niet alleen begrepen maar ook echt gevoeld worden. Daarvoor doen we ervaringsgerichte oefeningen waardoor aan de lijve wordt gevoeld wat bepaalde situaties met u en met uw partner doen.

Andere relaties

Ook tussen ouders en kinderen, broers en zussen of binnen vriendschapsrelaties kunnen dergelijke fenomenen optreden. Dan kan het bij conflicten en onbegrip zeer verhelderend zijn om in één of meer sessies te werken aan een hernieuwde communicatie.

 

Afspraak maken

Stuur een bericht wanner jij een afspraak voor een eerste sessie wilt maken. Geef aan op welke dag(delen) jij kunt. 

Of bel mij op 06-14679141

Het gaat er niet alleen om de patronen zichtbaar te krijgen, maar ook om deze voelbaar en tastbaar te maken