Skip to main content

Vergoedingen haptotherapie 2021


Deel het artikel
Geschreven door Lianne van Deurzen op 17 dec, 2020

Voor haptotherapie uitgevoerd door geregistreerde GZ-Haptotherapeuten kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage van uw ziektekostenverzekeraar. Deze vergoedingen komen uit het ‘aanvullend pakket’ en vallen onder alternatieve geneeswijzen. Een basisverzekering dekt geen haptotherapie.

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van verzekeraar én het gekozen pakket. Hieronder vind je een overzicht van alle zorgverzekeringen inclusief de eventuele vergoedingen voor 2021.

Wil je overstappen? Let er dan op, dat je tijdig je huidige zorgverzekering opzegt en je overstap regelt. Een opzegging dient uiterlijk 31 december 2020, of soms iets eerder, binnen te zijn bij je huidige zorgverzekeraar.

Dit overzicht is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door de beroepsvereniging van Haptotherapeuten VVH. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Over Lianne van Deurzen

Lianne van Deurzen is Haptotherapeut bij Haptonoom Tilburg. In haar praktijk begeleidt zij mensen en partners die vastlopen. Met veel rust en respect en op een concreet waarneembare en voelbare manier. Zij geeft de cliënt inzicht in eigen patronen. Laat ze ontdekken dat er er meer manieren zijn in het omgaan met gevoelens, emoties, prikkels en contact. 

In haar blogs neemt ze je mee in haar werk en schrijft ze over zaken die haar opvallen of verwonderen. Groot en klein. Tevens werkt ze als bedrijfscoach bij Van Deurzen Advies en Ontwikkeling